Stallen

Wij beschikken over goed verzorgde stallen waar uw paard ruime bewegingsruimte heeft. De stallen zijn circa 3,5 x 3,5 meter. Het complex heeft zowel binnen- als buitenstallen, voorzien van vers drinkwater. De paarden staan in de stal standaard op zaagsel, de stallen worden 2x per week door ons uitgemest en voorzien van een nieuwe laag zaagsel. Deze service bieden wij aan al onze pensionklanten.

Vindt u 2x uitmesten in de week niet genoeg? Naar eigen wens kan vaker worden uitgemest op eigen gelegenheid, gebruik van kruiwagens en andere benodigdheden staan tot uw beschikking. Het gebruik van zaagsel is tegen betaling. Het is ook mogelijk om bij ons stro of vlas aan te schaffen als bodembedekker.

De paarden worden dagelijks door ons gevoerd. Per dag 2x krachtvoer en 3x ruwvoer. Afhankelijk van het weer, gaan de paarden in de paddock of in de weide. Het wisselen van de paarden, dus het naar binnen en buiten zetten, wordt door ons verzorgd.

Het standaard krachtvoer voor de paarden bestaat uit een basisbrok. Ook dit is naar eigen wens aan te vullen met muesli of een wat luxer brok. U wordt verzocht dit dagelijks klaar te zetten, zodat wij het met voeren mee kunnen pakken.

Wij hebben verschillende soorten brok en toevoegingen in het assortiment. Vraag gerust naar de mogelijkheden.